ZEBRA PISAČI SKENERI RAČUNALA etikete

IZ ZEBRA PROGRAMA NUDIMO

ZEBRA POTROŠNI MATERIJALI:  ETIKETE I RIBONI  -  ZEBRA STOLNI PISAČI ETIKETA  -  ZEBRA INDUSTRIJSKI PISAČI ETIKETA I BAR KODA  -  ZEBRA MOBILNI PISAČI  -  ZEBRA PISAČI ID KARTICA  -  ZEBRA BARCODE SKENERI  -  ZEBRA TABLETI  -  ZEBRA MOBILNA RAČUNALA  -  ZEBRA PROGRAMI ZA KREIRANJE ETIKETA
ZEBRA PISAČI 
ZEBRA SKENERI CRTIČNOG KODA
ZEBRA MOBILNA RAČUNALA 
PISAČI  -  Nemate vremena za kvar na pisaču. Pisači bi trebali raditi besprijekorno, gotovo nevidljivo. Ali kad oni ne rade, padnu i vaše operacije. Preskočite stres uz Zebru. Projektirani su da budu bez problema, Zebra pisači pružaju autonomiju, inteligenciju – i za razliku od drugih marki, sigurnost – koji vam daju bezbrižnost i pravi osjećaj zaštite.  
SKENERI CRTIČNOG KODA  -  Skenirajte bilo što, bilo gdje - bez obzira na sve. Sa Zebrom nikada nećete brinuti o potrganim bar kodovima ili teškim uvjetima. Zebra ima sposobnosti skeniranja koja predviđaju svaku situaciju i izazov skeniranja, pružajući vrhunsku vidljivost i analitiku u stvarnom vremenu. Uz više od 50 godina inovacija dokazanih na terenu, zaštićeni ste Zebra načinom razmišljanja koji ne prihvaća ograničenja i predviđa svaki izazov.  
 MOBILNA RAČUNALA  -  Najveći i najbrže rastući portfelj - svaki s intuitivnim sučeljem koje ćete prepoznati. Napravljen za rad — robustan i iznimno siguran u kombinaciji s ekskluzivnim paketom softvera, aplikacija i uslužnih programa za ubrzavanje produktivnosti i poboljšanje donošenja odluka na radnom mjestu. Više od 50 godina mi smo globalni lider bez premca u robusnoj mobilnosti i zašto više organizacija vjeruje Zebri više nego bilo kojem drugom proizvođaču na svijetu.