!
!
Brother PrintSmart ( b-guard )
S Brother rješenjem PRINT SMART b-guard možete upravljati, pratiti, kontrolirati i smanjiti troškove ispisivanja.
Nadzor i kontrola ispisivanja
u ponudi su dva rješenja
B-GUARD Standard
B-GUARD ProfessionalZa više informacija o -Guard rješenjima nazovite
Zola doo 01 6552 727                                                      12.2017.
!

B GUARD STANDARD

!

b-guard Standard je rješenje koje Vam osigurava veću kontrolu i nadzor korištenja ispisa u vašoj tvrtci

b-guard Standard idealno je rješenje za bilo koju tvrtku koja je želi upravljati i kontrolirati svoje troškova ispisa. Omogućuje upravljanje ispisnom flotom putem jednostavnog korisničkog sučelja, kojim se mogu pratiti sve aktivnosti i korištenje pisača, kao i povezane troškove.

Značajka b-guard Standard je i da je kompatibialn s bilo kojim mrežnim uređajem, povećat će sigurnost i kontrolu ispisa, smanjiti troškove i poboljšati upravljanje vremenom.

 ZNAČAJKE:

 • Ispis i kontrola troškova
 • Nadzor i ispis kvote 
 • Izvještavanje 
 • Planiranje i e-mail izvješća 
 • Active Directory / integracija baza podataka 
 • Skripte

B-guard standard omogućuje kontrolu troškova, mogućnost izvješćivanja i praćenja svih Brother uređaja i uređaja drugih brandova u segmentu SMB (male i srednje tvrtke).

B GUARD PROFESSIONAL

!

Brother BSI uređaji nude ugrađenu integraciju s b-guardom, koja pruža maksimalnu funkcionalnost upravljanja ispisima, bez potrebe za puno dodatnog hardvera ili softvera. To znači – najveća vrijednost i najniža cijena rješenja za upravljanje ispisa u Europi (softver + hardver).
Naravno, b-guard omogućuje kombinaciju Brotherovih i drugih ispisnih uređaja i MFP-a.

B-guard čitači kartica trenutačno podržavaju sljedeće vrste tehnologija ID kartica:
EM (elektro-magnetne)

 • HID (Hughes Identification Device)
 • HID-i (Hughes Identification Device)
 • Magnetic stripe - TK1 & TK2
 • Indala
 • Mifare

B-Guard Professional pruža sve pogodnosti standardne verzije, a ima i napredne sigurnosne mogućnosti, poput "Pull Printing", "Secure Print" i dr.

B-GUARD ZNAČAJKE

!
Značajka Standardni Profesionalni Opis
Ispisivanje na zahtjev
Značajkom ispisivanja na zahtjev korisniku se omogućuje da na siguran način preuzme svoj ispisni zadatak s bilo kojeg odabranog uređaja, povećava se sigurnost dokumenta i sprječavaju neželjeni troškovi ispisivanja nastali nepreuzimanjem ispisnih zadataka. Samo se ovom značajkom može uštedjeti do 20 % troškova ispisivanja.
Naplata troškova ispisivanja
 
Snažni alati za praćenje i izvještavanje kako bi se provjerila upotreba i olakšala naplata troškova ispisivanja od korisnika, odjela ili drugog troškovnog centra.
Izvještavanje

Zahvaljujući alatu za izvještavanje rješenja b-guard, organizacija dobiva više informacija o resursima za ispisivanje i može lakše njima upravljati.
Kvote za ispisivanje

Kontrolirajte troškove ispisivanja tako da ograničite broj ispisa koje korisnik može ispisivati u određenom razdoblju. Skupinama različitih korisnika mogu se dodijeliti različite količine kredita.
Zakazana izvješća e-poštom

Administratori mogu uštedjeti na vremenu upotrebom ugrađenih i prilagođenih izvješća koja se mogu automatski pokrenuti u postavljenim razdobljima.
Integracija baza podataka

Rješenje b-guard može automatski izraditi i povezati korisnike koji imaju Active Directory i ostale baze podataka, čime se štedi na vremenu koje bi se utrošilo na instalaciju i podešavanje korisnika.
Podrška za klijente s operativnim sustavima Mac i Linux

Rješenje b-guard treba se instalirati na poslužitelj ili računalo s Microsoftovim operativnim sustavom Windows™, ali može pružiti podršku i klijentima koji ispisuju iz operativnih sustava Mac ili Linux.
Administracija temeljena na web-u Rješenje b-guard prikuplja na zaštićenom poslužitelju sve informacije o ispisnim zadatcima i omogućuje administratoru upravljanje ovim podatcima i njihovu kontrolu putem integriranog korisničkog sučelja.
Mrežni alati za krajnjeg korisnika
Ovime se krajnjim korisnicima omogućuje da sami upravljaju aktivnostima ispisivanja pregledom povijesti ispisivanja, ispisnih zadataka i preostale ispisne kvote, ako je postavljena.
Skriptiranje Ovom se značajkom administratoru omogućuje izrada i pokretanje skripti kako bi odgovarale njihovim jedinstvenim potrebama, čineći rješenje b-guard fleksibilnim za sve vrste i veličine tvrtki.
Integracija sučelja BSI (Brother Solutions Interface)
Integracija s BSI uređajima pruža napredne značajke, poput značajki sigurnosnog zaključavanja funkcija i ScanDIrect, koje su obično dostupne samo na skupljim fotokopirnim aparatima. 
Mail2Print

Rješenje b-guard omogućuje vam da jednostavno omogućite, nadgledate i kontrolirate ispisivanje s mobilnih uređaja, kao što su pametni telefoni i tableti.
Sigurnosno zaključavanje funkcija

Omogućuje se zaključavanje različitih funkcija  BSI uređaja kako bi se povećala sigurnost uređaja i smanjili troškovi nastali zbog zloupotrebe uređaja.
ScanDirect
 
Značajkom ScanDirect korisniku se omogućuje jednostavno skeniranje izravno na njegovu e-adresu sa svakog uređaja s omogućenim BSI-om.
Provjera autentičnosti ID karticom 

Dostupni su razni opcijski čitači kartica za razne vrste tehnologija, a neki od njih su Mifare, HID, EM, Indalla i Magstripe. Upotrebom postojećih ID kartica ovime se može povećati sigurnost ispisa.